За теб е първото кокиче
... нищо, че харесваш друг.
Пожелавам ви да сте щастливи
на сърцето си напук.
Аз за нашата любов
ще изпълня литургия.
Думите ù сам ще съчиня,
мислите от Бог не крия.
Ненагледна моя, нека изгоря,
пепелта ще разпилея.
Нека да поникне радостта,
предпочитам със надежда да живея!
© Иван Иванов Всички права запазени