13.01.2014 г., 18:13 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
880 0 5

Понякога светът ми става малък

и скрива се във твоите ръце,

а всеки миг със тебе е подарък

и няма начин нищо да ме спре.

Поглеждам те. Очите ми са огнени 

и казват ти за всичко премълчавано.

За всичките ми викове и спомени,

за думите в мълчание удавени,

за цялата ми глупава безпомощност,

за тайния ми страх да не разкрия

безумните завои на сърцето си 

и цялата му истинска магия...

И искам невъзможно да ти давам.

И искам безнадеждно да съм с теб.

Тогава много тихичко оставям

във дланите ти своето сърце.

 

 

© Мариета Караджова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??