17.03.2013 г., 11:31 ч.

За теб... 

  Поезия » Оди и поеми
802 0 1

За теб...

 

За теб скърца леглото ми и хлопа дъската ми,
теб чака усмивката ми, когато се мръщи.
С мисълта за теб се стяга ръката ми,
когато съм сам самичък вкъщи...
... Това беше твърде много информация...
но нищо... така и така съм започнал...
Та, ти си моята еротична мотивация,
мойта ерогенна зона и джи точка.
Но сме като шахматна дъска,
противоположните черно и бяло.
Но пък един без друг не можем и няма игра,
един вид несъвместима част от едно перфектно цяло.
Пипам само Царицата, затова ме довършваш с пешката.
Не е трудно да биеш разсеян противник.
Макар че те баламосвам, даже с простичка смешка,
имам основателна причина да съм твоя влюбен удавник.

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не е истина просто...след толкова много шах,накрая лирическият да се удави...
    Дано тя има основателна причина да чуе цялата тази информация...
    Иначе скърцането ще е от ръждясалият й чип,а ти ще си мислиш,че е леглото...
    Успех,Мишо!
Предложения
: ??:??