8.05.2020 г., 22:39 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
616 0 0

   Твоят образ от истини озарих тялото ми, но аз пристъпих бавно към теб.

   Озовах се в стая от любов.

Тихо е! 

 Погледни облаците - нарисувах те, за да видиш силуета и обичта ми.

     Крехък зов ме отведе в твойте очи, който бяха загадъчни и чувствителни.

    За теб аз съм феята на исктенноста, а ти плод на реалността.

   Опозна дъха ми, отвори очи и ме улови право в сърцето ми. 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??