4.06.2020 г., 11:34 ч.

За теб 

  Поезия » Любовна
419 0 0

Получавам комплименти всекидневно от жени,
но никоя не прилича на теб,
поглежда ме любовно всяка, която ме срещне
но аз търся само теб..

 

Ти не си като другите мила и нежна,
но с любов сърцето ми изпълваш,
с чувствата ми си толкова небрежна,
с леденото ти сърце ме измъчваш..

 

Понякога си мисля,
че сърцето ми ще се пръсне,
това е, когато те видя,
защото не може да те прегърне..

 

Но дори да сме на километри хиляди,
аз за теб ще мисля винаги,
дори да сме никакви,
аз ще те обичам завинаги!

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??