Не Искам да съм мечта. Искам да съм реалност!
Не Искам да съм спомен. Искам да съм настояще!
Не Искам да съм сълза. Искам да съм блясък!
Не Искам да съм тъга. Искам да съм радост!
Не Искам да съм болка. Искам да съм щастие!
Да, искам! Ти...
© Тина Всички права запазени
Хубаво е да знаем какво искаме