14.02.2007 г., 8:39 ч.

ЗА ТЕБ 

  Поезия » Любовна
2068 0 34

За тебе  искам песен да напиша,

която  да изпея днес на глас.

През устните си тебе да издишам

и времето да спре във този час.

Със облаци от пух ще те завия,

от слънцето ще взема топлина.

Със капки от дъжда ще те напия,

ще пръсна от луната светлина.

И искам със душа да те погаля,

в очите да събудя любовта.

Със погледа си чист да те изгарям

и с чувства да рисувам красота.

В мечтите ми - единствен ти за мен,

а в твоите да бъда аз една.

И в ритъма от сладост окрилени,

да слеем двама... своите сърца.

© Кремена Стоева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??