31.10.2008 г., 11:04 ч.

За теб 

  Поезия » Философска
677 0 1
Целият живот е парад на лудостта,
ще си сложа маска да се смеем двама: ха-ха-ха!
Ти ще ме обичаш, аз ще те раня
и ще искаш нещо да ти подаря.
Но от мене капе само черна кръв,
за дявол ненаситен най-желана стръв.
Някой ме разяжда и краде безспир -
зъл и чер магьосник, млад красив вампир.
Леден съм изцяло
и във мойто тяло
друго нещо оживяло.
Как ли ще живея?
Като кукла ледна,
гадна злобна твар
или ще открадна,
от себе си макар,
вяра и надежда-
най-добър другар.

© Златко Тошков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Теб явно много силно те е завладяла магията, в творбите ти се срещат толкова вампири и магьосници,че скоро ще повярвам в тях.Готино е.
Предложения
: ??:??