9.09.2007 г., 14:43 ч.

За теб  

  Поезия
758 0 2

Ела и остани поне за миг,
"Обичам те" ще е последният ми вик.
Съдбата ми е да обичам вечно,
само тебе - мое щастие далечно.
Докосни ме с пламенни ръце,
ти си господар на моето сърце.
Погледни ме със незабравимите очи,
за които аз изплаках хиляди сълзи.
Как искам пак да те прегърна,
радостта в живота си да върна.
Късно ли е да докажа любовта,
изгаряща без милост моята душа?
Спомени, желания, мечти,
за теб живота си давам дори.
Отказвам се от всичко на света,
твоя бях преди, твоя ще съм и сега.
Всеки слънчев изгрев ми напомня за това,
как бях до теб, а сега отново съм сама.
Прости ми, че не спирам да обичам
и в теб до край да се заричам.
Щом не си до мен
няма смисъл да живея.
Любовта умира,
аз умирам заедно с нея.
Но преди да тръгнеш, запомни:
живях за теб, обичах теб,
умирам пак за теб, сега върви.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много красив стих тъжен е да, но в него има изключително много красота. И аз съм преживявал разочерованието да отхвърлят любовта ми отначало наистина всичко беше сиво, но повярвай може нещо още по хубаво да те очаква след това. Поздравявам те за хубавия стих
  • Много силни чувства е стих!Дано не си отиде любовта!!!
Предложения
: ??:??