16.11.2008 г., 20:20 ч.

За теб била, съм и ще бъда 

  Поезия
644 0 8
 

За теб съм вятърът игрив в полето,

дъждът красив и мократа земя.

За теб съм аз уханно цвете,

и кристална утринна роса.

 

За теб съм слънчев лъч в небето

и облака в безкрайна синева.

За теб съм аз нощта напета,

звездите и кръглата луна.

 

За теб била съм бурята в морето

и огънят изпепеляващ и жарта.

За теб била съм и ще бъда -

стихии - огън, въздух и вода.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??