10.08.2021 г., 14:34 ч.

За теб да пея аз ще продължа 

  Поезия » Любовна
761 1 2

Сърцето наранено е спасено

от силната душа преоткровено.

Парченцата разбити съкровено

споява вяра за да продължа.

 

    Мечтанието идва несъмнено

    и няма сам от теб да се лиша.

    Към теб отново тръгвам вдъхновено

    за да повярваш, че не съм лъжа.

 

Сърцето наранено е спасено

от силната душа преоткровено.

И обичта ми жарка е, нетленно

да те желая пак ще продължа.

 

    Ще бъде пътят дълъг... Настървено

    несгоди ще ме следват, ще тъжа.

    Но с влюбена надежда възродено

    ще знам - на любовта принадлежа.

 

Сърцето наранено е спасено

от силната душа преоткровено.

Настройвам струните възпламенено.

За теб да пея аз ще продължа...

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??