Сърцето наранено е спасено
от силната душа преоткровено.
Парченцата разбити съкровено
споява вяра за да продължа.
Мечтанието идва несъмнено
и няма сам от теб да се лиша.
Към теб отново тръгвам вдъхновено
за да повярваш, че не съм лъжа.
Сърцето наранено е спасено
от силната душа преоткровено.
И обичта ми жарка е, нетленно
да те желая пак ще продължа.
Ще бъде пътят дълъг... Настървено
несгоди ще ме следват, ще тъжа.
Но с влюбена надежда възродено
ще знам - на любовта принадлежа.
Сърцето наранено е спасено
от силната душа преоткровено.
Настройвам струните възпламенено.
За теб да пея аз ще продължа...
© Асенчо Грудев Все права защищены