14.03.2012 г., 10:31 ч.

За теб... и живота 

  Поезия
461 0 3

ЗА ТЕБ… И ЖИВОТА

Отвори си ти очите
за доброто и смеха,
превърни си ти мечтите
във реалност за света!

Животът даденост е, знай -
ти цени я, изживей я!
Знам – животът има край,
ако песен е – изпей я!

Имаш шанс във тоз живот -
дали радост е… тъга?
Той ще идва със бобот,
с изненадваща вълна!

Ала ти ще си готов
със една троха надежда
за живот – страхотен, нов,
в който всичко се нарежда!

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??