23.04.2007 г., 12:10 ч.

За теб и никоя друга 

  Поезия
631 0 1
                  За теб и никоя друга

 

Винаги ще те обичам,

независимо, че разби сърцето крехко мое.

То бавно в мрак ще гасне

и до сетния си удар теб ще моли.

 

Ще се моли да се върнеш, да се върнеш ти при мен.

Винаги ще те обичам,

дори когато слънцето изгасне,

даже времето да спре!

 

Ако трябва звезди за теб ще свалям, колкото поискаш.

За теб живота бих си дал.

Теб единствено обичам

и до сетния си дъх твоето име ще мълвя.

 

А сърцето мое в мрак ще гасне.

Дори когато сърцето  мрак обвие го.

Накрая, аз пак ще те обичам, до края на вечността за теб ще бие то!

А вечността едва сега започва!!!!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е искренно Божидаре!
    Поздравявам те за умението да обичаш и пишеш,въпреки всичко!
Предложения
: ??:??