12.12.2007 г., 15:55 ч.

"За теб, любов" 

  Поезия » Любовна
1239 0 5

За теб, любов, бих вървяла в тъмнина
през черното мрачно небе.
Бих сътворила за теб светлина
с влюбена усмивка, изписана на моето лице!

 

За теб, любов, аз с целия си глас ще пея
и ще покажа щастието на света.
Дори най-тъжните сълзи ще лея,
но ще живея все така за обичта!

 

За теб, любов, бих дала всичко!
И най-ценното дори...
За теб аз бих останала без нищо,
но моята любов ще ме спаси!

 

За теб, любов, бих дала своето сърце.
И без него жива ще е любовта!
А ти, прегръщай ме със две ръце.
Нека да се отдадем на обичта!

 

За теб, любов, ще сътворя морета от мечти,
които ще превърнем в реалност, щом решим!
Никой нас не ще ни раздели,
защото заедно с любов ще победим !

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??