15.10.2011 г., 14:00 ч.

За теб, Любов, са моите цветя 

  Поезия » Любовна
1163 0 7

За теб, ЛЮБОВ, са моите цветя

 

Дъждовна нощ в средата на октомври,

с премрежен поглед от сълзи,

загледал се в монитора безцелно,

аз те видях... И ме плени!

 

Закрила бе лицето си със цвете,

но аз открих във топлите очи

една жена, изпълнена със нежност,

една любов... Това си ти!

 

И ето - пак октомври е... дъждовен,

но слънчево е в моето сърце -

окрилян съм от порива любовен

и вече съм с усмихнато лице.

 

Обичам те! Не крия - и щастлив съм,

че точно в теб намерих любовта -

една любов тъй чиста и красива...

За теб, ЛЮБОВ, са моите цветя!

 

14.10.2011 г.

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??