6.12.2017 г., 21:45 ч.

За теб не мога да загина 

  Поезия » Философска
554 0 2

Само Времето ще каже
за какво кой става.
Кой е истински и важен,
кой е с теб за маса.
В трудните моменти често
всичко проличава.
Ясно е, че ти е ясно…
че минаваш-заминаваш.
Всички влакове изпусна
и метра, и маршрутки,
пътят в улицата „Чувства“
незакърпен е и в дупки.
Малко струват много думи,
а от тебе щом са – нищо.
Сам ще мина мойте бури,
вече те отписах.
Повече е от омраза –
стой си в мъртвата пустиня.
Ти си хубав. Но си празен.
За теб не мога да загина.

 

Йордан Гергов

© Йордан Гергов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??