14.08.2009 г., 21:21 ч.

За теб (посветено) 

  Поезия » Любовна
787 0 0

Ти ме караш да се будя нощем.

Виновен си за моята любов!

И виждам как нежно ме прегръщаш...

ала само в моята мечта.

 

 

 

Усещам, когато ме търсиш -

от самотата наранен.

Ала стоя някак безмълвно -

искам да мога да вярвам в теб!

 

 

 

Без да питаш, ме разтапяш
с погледа си син, горещ.

Всичко в мене разучаваш,

като по книга с интересен текст.

 

 

 

Как всичко е прекрасно, когато си до мен.

Ала сега те няма и пиша тези редове.

Бих скрила луната, за да видя твоето лице.

И няма да изчезне светлината,

ти ще грееш нощ и ден!

 

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??