25.05.2008 г., 1:38 ч.

За теб с любов 

  Поезия
976 0 6

Дните са далечни, когато се вълнувахме един към друг.

 

Всичко е спомен, далечен и въпреки това вълшебен.

 

Сега отправям думи към пространството,

 

за някакво блаженство от отломките

 

и въпреки далечна, съм тъй близо до душата ти.

 

Денят  на твоето завършване празнувам

 

с нотка на тъга,

 

че няма да стисна твоята ръка.

 

И въпреки далечна, целувам те 

 

и нека пътят ти пред теб да се отвори.

 

© Дони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??