3.01.2008 г., 16:03 ч.

За теб ще бъда... 

  Поезия » Любовна
1078 0 12

С гореща кръв съм! Истинска дивачка!

Искра в очите ти ме впламенява,

а укорът им може да ме смачка -

да ме превърне в тлееща жарава...

 

Уж горда съм! Проклето - дяволита,

с душа на амазонка непокорна,

а пък все търся твоята възхита

и ласката ти животворна.

 

От твойте нежни думи засиявам.

От устните ти топли се разтапям.

За гордостта си на мига забравям,

щом в твоя огнен поглед се потапям.

 

И твоята усмивка в мен пробужда,

желания и нежност непозната...

Да бъда горда, май че няма нужда,

за теб ще бъда простичко Жената!

 

 

 

 

 

© Магдалена Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??