С гореща кръв съм! Истинска дивачка!
Искра в очите ти ме впламенява,
а укорът им може да ме смачка -
да ме превърне в тлееща жарава...
Уж горда съм! Проклето - дяволита,
с душа на амазонка непокорна,
а пък все търся твоята възхита
и ласката ти животворна.
От твойте нежни думи засиявам.
От устните ти топли се разтапям.
За гордостта си на мига забравям,
щом в твоя огнен поглед се потапям.
И твоята усмивка в мен пробужда,
желания и нежност непозната...
Да бъда горда, май че няма нужда,
за теб ще бъда простичко Жената!
© Магдалена Василева All rights reserved.
харесах те.