18.10.2020 г., 21:41 ч.

За теб ще кажа само: Благослов 

  Поезия » Строги форми
660 0 3

И наблюдавам пак. Ще бъда тих.

Но вътрешно не ще съм мълчалив.

Под пръстите ти нежни лек молив

явява вдъхновено щрих след щрих.

 

С душата си таланта ти открих

и влюбен в твоето изкуство, жив

усещам мирогледа ти красив

и с теб е невъзможно да съм лих.

 

Рисувай ти, добавяй цветове

от всичките, да има топлина.

Да виждам искам чудни светове

родени от сърце, от светлина.

 

За теб ще кажа само: Благослов...

Какво да бъде друго от любов?

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??