21.09.2022 г., 18:10 ч.

За теб ще помечтая 

  Поезия » Любовна
263 0 2

За теб ще помечтая

 

Захвърлените спомени се връщат,

понякога наяве и насън,

самотни, грешни и безпътни,

отварят си вратата с гръм.

 

Отчаяно се мъча да зазидам,

пролуките във своята душа,

но любовта от там извира,

издига ме над всяка суета.

 

И пак за тебе ще си помечтая,

за твоя образ и усмивка,

за пясъка горещ и звездопада,

за шепота и бялата въздишка.  

 

А на небето пак ще нарисувам,

едно сърце голямо и горещо,

наместо да напиша само сбогом,

оставям го за теб Любов туптящо!

 

 

© Евгения Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??