6.05.2011 г., 1:19 ч.

За тебе 

  Поезия » Любовна
844 0 1

Ако на този свят остане само

едно-единствено късче от хартия

и капчица от мастило разпиляно,

за тебе, мила, аз ще ги открия.

 

Горите Тилилейски прекосил бих,

защото знам, че има, има смисъл,

с тях ще напиша най-нежния стих

за тебе, който някога съм писал.

 

                        Златко Станоев

© Златко Станоев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??