May 6, 2011, 1:19 AM

За тебе 

  Poetry » Love
841 0 1

Ако на този свят остане само

едно-единствено късче от хартия

и капчица от мастило разпиляно,

за тебе, мила, аз ще ги открия.

 

Горите Тилилейски прекосил бих,

защото знам, че има, има смисъл,

с тях ще напиша най-нежния стих

за тебе, който някога съм писал.

 

                        Златко Станоев

© Златко Станоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??