24.03.2022 г., 9:18 ч.

За тебе 

  Поезия » Любовна
199 1 4

   

       За тебе

 

Във силна буря, в силен дъжд

за теб си мисля неведнъж

и ти си с мене несъмнено.

 

Във летен ден и светлина

при мен е цветна любовта,

за теб си мисля несъмнено.

 

Където и да съм в нощта

във звездна, лунна тишина,

отново с мен си несъмнено.

 

Дори на музика в звука

аз търся твойта красота

и пак си с мене несъмнено.

 

В сърцето ми си ти така –

една несбъдната мечта,

със мене ти си несъмнено.

 

            Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??