Mar 24, 2022, 9:18 AM

За тебе 

  Poetry » Love
198 1 4

   

       За тебе

 

Във силна буря, в силен дъжд

за теб си мисля неведнъж

и ти си с мене несъмнено.

 

Във летен ден и светлина

при мен е цветна любовта,

за теб си мисля несъмнено.

 

Където и да съм в нощта

във звездна, лунна тишина,

отново с мен си несъмнено.

 

Дори на музика в звука

аз търся твойта красота

и пак си с мене несъмнено.

 

В сърцето ми си ти така –

една несбъдната мечта,

със мене ти си несъмнено.

 

            Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??