21.10.2007 г., 20:01 ч.

За тебе 

  Поезия
666 0 6
Със полъха на свежа утрин за тебе
пиша тези редове. За тебе аз
последно ще заплача, а после
болката ще спре. Не мога да се
отрека от тебе, ей така да ти
обърна гръб. Не мога да забравя
всяка среща, изгаряща до
пламък мойта плът. "Не мога"
за последно аз ще кажа и ще
изтрия твоите следи, за последно
ще погледна тъжно и ще скрия
тези свои сълзи. Леден нож в
сърцето ще забия, ще изстине
то за теб, ще забрави обичта ни
скрита, ще забрави вечния обет.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??