Безлунно небе,
без вълни море!
Дете без сълзи -
неизказани мечти!
Притварям очи -
да спре да боли!
Стискам ръка -
безкрайна борба!
Готова за света,
шарени лалета!
На ръба стоя,
без крила летя!
Достигнах до края,
избягах от рая!
Сляпа видях,
за това ли копнях!?
© Зори Всички права запазени