23.03.2024 г., 20:11 ч.

За Виктория 

  Поезия » Любовна
60 1 0

Нежните ти, сияещи коси осветяват пътят на любовта,
и небесно-сините ти очи ме пазят от студ и тъга.
Твоята изкусно изваяна красота е като никоя друга.

Макар и да си далеч от мен, знай, че винаги ще ме вълнуваш.
Ще съм в еуфория, когато името ми споменеш.
Аз съм за теб и ти си за мен и винаги ще бъдеш, Виктория.

Дори най-мразовитата зима да ни обгърне, знай
че някъде там ще има кой да те прегърне.
И от другия край на света сърцето ми за теб ще тръпне.

© Светослав Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??