4.12.2008 г., 9:14 ч.

За всеки ден... 

  Поезия » Оди и поеми
727 0 1

Всеки ден от живота ми става така -
събуждам се рано и ставам, закусвам,
обядвам, вечерям и лягам да спя.

И ям аз, и пия, и мезя за тия, с които върви,
а през другите дни си лежа на леглото
и решавам судоку във трудности три.

Имам си девет живота и работи три -
събуди се, наяж се - напий се и лягай да спиш!
Животът живее ме, доста дори.

Живеем за трите, мечтаем четвърто
да свърши изцяло по Божията Воля
светът - да летим навред с чисти души
на ангели, вече без грижите три.

© Георги Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • понякога си мисля, че това е всичко :/
Предложения
: ??:??