13.03.2010 г., 13:06 ч.

За всички... 

  Поезия » Философска
446 0 0

Човекът е самотник сред тълпата, когато някой нещо му отнеме

и бори се за малката отплата - незабелязано сърцето му да стене.

Не  иска никой да отгатне за скритите му тайни и стремежи,

ни болката от личните разпятия, ни  унизителните Му копнежи.

Очаква с пламенно старание да сгафи с нещо и Съдбата

и тайничкото му желание да  почука на вратата...                                                                   

© ВЕСЕЛИН СТЕФАНОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??