Mar 13, 2010, 1:06 PM

За всички... 

  Poetry » Phylosophy
445 0 0

Човекът е самотник сред тълпата, когато някой нещо му отнеме

и бори се за малката отплата - незабелязано сърцето му да стене.

Не  иска никой да отгатне за скритите му тайни и стремежи,

ни болката от личните разпятия, ни  унизителните Му копнежи.

Очаква с пламенно старание да сгафи с нещо и Съдбата

и тайничкото му желание да  почука на вратата...                                                                   

© ВЕСЕЛИН СТЕФАНОВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??