22.05.2008 г., 9:10 ч.

За всички вас 

  Поезия » Друга
553 0 8

Откакто ви открих, приятели,

Тъгата ми не е това, а

Капчица любов в

Ръката ми,

От която блика светлина.

Вярата се върна в живота ми,

Емоция и топлина донесе,

Напълни се сърцето ми със доброта

И най-ценният ми дар поднесе - 

Ядро от щастие навеки.

 

                                           С много обич и уажение към

                                            всички в сайта.       Джуди

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??