Мислиш ли си за мен сега,
тънеш ли там някъде в самота.
Плаче ли сърцето ти така,
както моята наранена за теб душа .
Давиш ли се от мъка ти,
да видиш отново моите очи.
Би ли казал "Остани...", плачейки.
Виждаш ли ме в съня си ти,
виждаш ли как сърцето
ми за теб тупти.
Мислиш ли за мен сега,
гледайки към небето някоя звезда.
Молиш ли се при теб да се върна
и с обичта си да те обгърна.
Искаш ли ме ти
в твоите мечти?
Главата си на моето рамо да склониш
и думи бавни пак да ми редиш.
Искаш ли да сме заедно отново,
за всичко старо и всичко ново!
© Мадлена Всички права запазени