7.04.2010 г., 9:29 ч.

За зодиите 

  Поезия » Хумористична
1266 1 2

Уредни и чисти

ДЕВИТЕ, другари,

макар и педагози,

падат си клюкари.

 

Суетни, закачливи

- ВЕЗНИТЕ мълчаливи

встрани ли се отметнат,

всички ще преметнат.

 

СКОРПИОНЪТ - тих и деен,

много умен и идеен,

ако с теб не се погажда,

много бързо те изяжда.

 

Умен, весел и добряк,

върши всичко със мерак.

В живота е добър плувец

всеки зодия СТРЕЛЕЦ.

 

Пипнал ли е бика за рòга,

знай - добре е КОЗИРОГА.

Ако пък е под копита,

нищо ти недей го пита.

Може изведнъж рогата

да ти хлътнат във ребрата.

 

 

Хора пък зная, които

зодиака не носят открито.

Ту са дева, ту са рак,

ту пък лъв или близнак.

Ако определяш знака,

ще объркаш зодиака.

 

 

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??