25.08.2007 г., 10:45 ч.

Забава 

  Поезия
977 0 4
Това е едно стихотворение, което написах в 3-ти клас.

Една млада, весела крава
разбра, че ще има забава.
Взе си тя един билет
и се настани отпред.
Китара звънна, писна кларинет.
След него засвири и тромпет.
Когато дойде ред на саксофона,
едно Му-у-у се разнесе из салона.
Ех, каква забава стана
с тази млада, весела крава.

© Преси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??