5.09.2008 г., 19:15 ч.

Заблуда 

  Поезия » Любовна
589 0 3

Заблуда

 

 

Живях в заблуда, че важна съм за теб.

И още в нея губя се и гния.

Живях в заблуда и давах си обет,

от себе си безмълвно аз да те изтрия.

 

Заблуда беше и това,

че пак ще ме обичаш силно.

Заблуда беше... А исках да горя

в прегръдките ти пламенно и бурно.

 

Заблуда тъй жестока беше ти...

А аз те търсих... Исках пак да те открия...

В заблудата сърцето ми разби.

Остана ми това - от болка аз да вия.

 

© Пуца Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??