19.07.2016 г., 15:57 ч.

Заблудата 

  Поезия
349 0 0

ЗАБЛУДАТА

 

 

С голяма кошница тръгнах!...

Не крия!

Аз търсех пъпа на Света!

Неоткритото аз

да открия!

Да найда вярната

следа...

Уверен бях,

че всичко мога ....

Че съм избраник аз

на Бога...

Делата ми щом

оценят,

Ще видят героичния

ми път!...

Но скоро аз

добре разбрах,

че съм и аз

един от тях!

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??