3.07.2007 г., 20:59 ч.

Заблуден 

  Поезия
795 0 6
Заблуден

Ти владееш моите мисли сега,
ти владееш моето сърце и душа.
За тебе живея в мига,
да чуя една добра дума сега!

Но ти отново и отново ме отблъскваш!
Защо го правиш, нима не чувстваш,
че ОБИЧАМ ТЕ, за теб копнея и горя
и че ти за мене си единствена в света!

Бавно умирам, когато не си до мен!
Сърцето ми разбиваш отново ден след ден!
И дори да падна аз на колене,
ти отново ще повтаряш: "Не и не, и не!"

За теб душата си на дявола ще дам,
но ти не ще го оцениш!
И ще остана аз отново сам
и ти жестоко ще сгрешиш!

© Маги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??