18.08.2011 г., 21:21 ч.

Забранени ласки 

  Поезия » Друга
746 0 2

 

  • Ти идваш необяснимо и сядаш до мен на леглото.
  • Аз се правя, че не забелязвам и седя кротко.
  • Ти с ледена топлина ме милваш и ме галиш.
  • Аз усещам как започваш да ме плашиш.
  • Ти със студена усмивка дърпаш одеялото.
  • Аз с последна надежда те бутам по рамото.
  • Ти започваш да се държиш по-грубо.
  • Аз се моля най-накрая да стане чудо.
  • Ти харесваш това, което между нас става.
  • Аз лежа като мъртва и се правя на заспала.
  • Ти с жестоки ласки ме обгръщаш.
  • Аз усещам как червата ми преобръщаш.
  • Ти ме целуваш навсякъде неприлично.
  • Аз се чудя дали знаеш колко е неетично.
  • Ти приключваш всичко за минути.
  • Аз се чудя дали молитвите ми до Бог ще бъдат чути.
  • Ти ставаш и се обличаш бавно.
  • Аз лежа опетнена и се чувствам гадно.
  • Ти се държиш с мен, както на село с добичето.
  • А аз, всъщност, съм на тате момичето...

 

© Оля Валериева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ! Исках да опитам нещо по-различно и това се получи ...
  • Твърде екстремно е за мен,но ми харесва!Много!
Предложения
: ??:??