17.05.2022 г., 16:34 ч.

Забранено име 

  Поезия » Любовна, Еротична
955 1 2

Дори в успкояващата прегръдка на съня, 

тялото ми непокорно се извива

под въздействието на

несъществуващите му целувки

върху горещата ми кожа 

и в просъница прошепвам

нечие забранено име. 

© Hhrrr Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е, поздрави!
  • София, за да усетиш истинската страст премахни забранено.
Предложения
: ??:??