May 17, 2022, 4:34 PM

Забранено име 

  Poetry » Love, Erotic
978 1 2

Дори в успкояващата прегръдка на съня, 

тялото ми непокорно се извива

под въздействието на

несъществуващите му целувки

върху горещата ми кожа 

и в просъница прошепвам

нечие забранено име. 

© Hhrrr All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е, поздрави!
  • София, за да усетиш истинската страст премахни забранено.
Random works
: ??:??