25.06.2010 г., 9:22 ч.  

Забранено за второкласници 

  Поезия » Философска
759 0 1

Н ежен сноп от бляскави светулки

Е легантно мига във нощта

Т рудно е да си самотна булка...

 е,  и да си  с двама е беда...

 

Колко нежност има по Земята -

в килограми ли се мери тя,

правят ли любов насън цветята,

има ли венерини поля?

 

Хълмове и проходи сънувам.

Психологът знае що е това.

И насън дори във фалш тактувам,

ала не умира песента.

 

Нежен сноп от бляскави светулки

е светът на малкия ми син -

гъсеници, червеи, шушулки

стигат му да бъде Аладин.

 

О ткровено виждам - туй е лудост -

б ащината обич и любов

и  ще трябва преголямо чудо,

ч е да бъда аз за теб готов.

 

А ла всичко просто се оказа,

м узата отново долетя,

в ърнатата обич е проказа -

е ротично-мъртва е смъртта,

 

ч увствата са въглеродна кома

е - пък саската лекува глаукома...

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??