22.03.2008 г., 19:20 ч.

забрава 

  Поезия » Любовна
597 0 3
"Обичай ме... и аз ще те обичам..."
Познато ли ти е това, кажи?
редяха се годините безспир,
обичах те, но ти не ме обичаше,
остави ме сама с разплакани очи.

Не те виня, простих ти, че избяга,
но върна се сега, кажи, защо?
обичах те, но веч не те обичам,
върви при нея - все ми е едно.

Тя, любовта, връхлита и не пита,
и болката, която тя остава,
когато в прах превърнат се мечтите -
спасението казват е "ЗАБРАВА"...

                         21.03.2008г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??