6.09.2008 г., 8:20 ч.

Забравена любов 

  Поезия » Бели стихове
1263 0 2
 

ЗАБРАВЕНА ЛЮБОВ

 

Парчета от разкъсана вяра

летят бясно в празното небе,

непогалени от слънчевите лъчи -

(ах) тази забравена любов...

 

Спомени, отразяват се

от ледената ми кожа,

виждат отражението си  -

падат... парчета забравена любов...

 

Разпокъсани надежди,

напразно умрели мечти,

чувствани толкова много преди -

спомени за тази забравена любов...

© Цецо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, пишем за тези, които не забравяме.. все нещо ни боли- следлюбов е може би... Поздрав
  • Щом пишеш за нея,значи не е Забравена любов!Поздрав и прегръдка!
Предложения
: ??:??