27.04.2009 г., 2:11 ч.

Забравени (непо)желания 

  Поезия
952 0 45

 

    Забравени (непо)желания



От Хаоса събирах отражения,
непожеланите отричах в себе си.
Страстта ни е поредно стълкновение,
а верността с отсрочка - до победа.

И колабирах - все в стихотворения,
безумствах, самотувах в мрака.
Ти сееше с размах съмнения,
плода берях - за тебе неочаквано.

Но не потръпнах никак да го вкуся,
отлагах все поредното желание.
Греха на Луцифер е тъй изкусен
до победата на твоето признание.

От хаоса събирах отражения,
с желания играехме на жмичка.
Обичай ме! С поредното сражение.
И аз ще ги забравя! Всички!

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??