1.06.2023 г., 8:08 ч.

Забравени в игра деца 

  Поезия » За деца
309 0 0

          Посветено на децата не само за 1-ви юни, но още 364 дни годишно :)

 

Деца забравени в игра

без грижи и без суета

Бъдещето гледат от света

от Космоса с три де очила

 

Вярват във игра

и най-невероятни чудеса

Смеят се, разказват

до късно през нощта

 

Сънуват сладко

при мама и при татко

Така си е там

вярвай спи се най-сладко

 

Хвърчило, колело

куче, коте, топка

На река или море

и милион и едно желания  ги влече

 

Деца забравени в игра

без грижи и суета

Бъдещето гледат от света

от Космоса с три де очила

:)

 

 

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??