19.01.2018 г., 13:36 ч.

Забрави 

  Поезия » Любовна
676 1 2

Липсва ми сутрин твоята усмивка

и ръката, която

към тебе ме притиска.

Като вятър те отвея

житейския кръговрат.

И ме остави да питам

къде си, с коя си

и във кой ли град?

Забрави ли, че без тебе

не мога да дишам.

Нищо не поглеждам.

Печално въздишам.

Едва намирам сили,

да извикам, че боли.

Но само вятъра откликва

„Забрави, забрави.”

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??