19 янв. 2018 г., 13:36

Забрави 

  Поэзия » Любовная
673 1 2

Липсва ми сутрин твоята усмивка

и ръката, която

към тебе ме притиска.

Като вятър те отвея

житейския кръговрат.

И ме остави да питам

къде си, с коя си

и във кой ли град?

Забрави ли, че без тебе

не мога да дишам.

Нищо не поглеждам.

Печално въздишам.

Едва намирам сили,

да извикам, че боли.

Но само вятъра откликва

„Забрави, забрави.”

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??